Min Kurv

Luk

• Velkommen til Noeola        •     

Skriv til os her, hvis du har et spørgsmål •

Bløde og farverige velourpuder

Juli 18 2018

Velour er en af de helt store modetendenser i øjeblikket - og det er der en god grund til. Velour er nemlig et let skinnende og changerende materiale, der udstråler eksklusivitet. Derfor egner velour sig også godt i boligindretningen. Velourpuder i flotte farver giver en både moderigtig, smuk og hyggelig indretning. Med velourpuder kan du nyde godt af det levende og changerende udtryk i stoffet. Læs mere om NOEOLAS udvalg af puder i mange farver her.


Et bredt udvalg af puder

Hos NOEOLA har vi et bredt udvalg af puder i flere størrelser, mønstre og farver. Alle vores puder er håndvævede og håndlavede i 100% indisk bomuld. Vores puder er derfor fremstillet i rigtig god kvalitet og holder i årevis. Du kan finde vores puder her. Vi har både groftvævede puder i flotte mønstre og velourpuder og velourpuffer i flere farver. Velour har gjort et comeback inden for boligindretning gennem de senere år, og det er med god grund. Stoffets let opretstående flor ud fra grundvævet er det, der gør velour særligt blødt, men det er også med til at give stoffet et helt unikt look. Hos NOEOLA har vi udvalgt nogle helt særlige farvenuancer, som bringer det smukkeste frem i velouren.


Velourpuder i changerende farver

Hos NOEOLA kan du få rosa, gule og grønne velourpuder og velourpuffer i flere nuancer, der alle fremhæver det smukkeste ved stoffet.
Vores gule velourpude er i en smuk, varm nuance, vi kalder ‘Ceylon yellow’. Vores rosa velourpude har et støvet gammelrosa look, og vores grønne puder kommer i nuancerne gylden olivengrøn og petroleum. Alle farverne er udvalgt, så de fremhæver det spil, der er i stoffet. Du kan mixe og matche farver og størrelser, som det passer dig. Og så kan du selvfølgelig også komplementere dine velourpuder med en flot velourpuf, som vi også fører i samme farver.