Min Kurv

Luk

• Velkommen til Noeola     •     Fri fragt ved køb over 1.000 DKK     •     

Skriv til os her, hvis du har et spørgsmål •

Bløde tæpper

Januar 11 2018

Her på siden kan du se vores sortiment af bløde tæpper og plaider. Tæpperne er udformet i kvalitetsmaterialer, der gør dem bløde og behagelige. Samtidig har vi prioriteret design og udformning højt i udvælgelsen af vores bløde tæpper, og tæpperne bidrager derfor både til stilen og hyggen i din bolig.

 

Bløde tæpper til de hyggelige stunder

Det danske vejr og vintermørke indbyder til hyggelige stunder i stuen. For når vinteren gør sit indtog, og temperaturen daler, er der næsten ikke noget bedre end at vikle sig ind i et tæppe og krybe sammen i sofaen med en varm drik mellem hænderne. Og kvaliteten og komforten i vores bløde tæpper gør dem til et perfekt bidrag til hyggen og afslapningen i de kolde måneder. Men bløde tæpper og plaider giver ikke kun glæde i de kolde månederne. De kan også give ekstra varme i sommermånederne, hvor nætterne også kan blive en smule kølige, selv om dagene er lune. Tag en plaid med på terrassen eller altanen, og glæd dig over at kunne holde varmen, mens du nyder et glas vin og den særlige stemning ved de lyse nætter.

 

Bløde tæpper med flere funktioner

NOEOLAs sortiment af plaider og tæpper kan tjene mange formål i din bolig. Vi har tæpper i både hør og bomuld, som du kan bruge som plaid eller sengetæppe og vattæpper, som du kan lægge i en stol for at skabe et hyggeligt hjørne. Tæpper kan bruges mange steder i hjemmet for at skabe stemning og hygge. Det er kun din fantasi og kreativitet, der sætter grænser. Alle vores varianter af bløde tæpper og plaider er nøje udvalgt med henblik på at tilføre personlighed og stil til din dagligstue, dit soveværelse, din terrasse, eller hvor du nu ønsker at bruge dem. Samtidig er de fremstillet af bløde og komfortable kvalitetsmaterialer. Hos NOEOLA går vi hverken på kompromis med design eller kvalitet, og du kan være sikker på kun at finde håndlavede produkter i vores webshop.

 

Udforsk vores udvalg af bløde tæpper og plaider

Se udvalget af bløde tæpper her i webshoppen, og lad dig inspirere. Du kan læse nærmere om størrelse, kvalitet og materiale ved at klikke på de enkelte modeller. Har du spørgsmål til produkterne, som du ikke kan finde svar på her på siden, er du velkommen til at kontakte os på telefon 93 86 85 20 eller info@noeola.com og høre nærmere.