Min Kurv

Luk

• Velkommen til Noeola     •     Fri fragt ved køb over 1.000 DKK     •     

Skriv til os her, hvis du har et spørgsmål •

Gulvpuder

Januar 11 2018

Hos NOEOLA finder du altid et spændende udvalg af gulvpuder i højeste kvalitet til din bolig. Vi vægter udvælgelsesprocessen højt, og derfor er produkterne i sortimentet unikke og lidt anderledes end dem, du finder andre steder. Det gør sig naturligvis også gældende for vores udvalg af gulvpuder, som byder på inspirerende designs i diskrete farver, der passer ind i de fleste hjem.

 

Komfortable og stilfulde gulvpuder

Gulvpuder skal først og fremmest være komfortable og indbyde til hygge og afslapning. Derfor er puderne i vores sortiment udformet i en høj kvalitet med fokus på komfort, som kommer både børn og voksne til gode. Brug dem for eksempel i forbindelse med leg med børnene på gulvet, eller slap af foran pejsen på et par stablede puder. Selvfølgelig skal dine gulvpuder også komplementere stilen i dit hjem. Hos NOEOLA stræber vi efter at være lagerførende i produkter, der tilfører både personlighed og individualitet til rummene i dit hjem, og som passer ind i den nordiske stil, hvor rene linjer og lyse farver skaber sammenspil og charme. Derfor er de gulvpuder, du finder i vores webshop, indkøbt med stort hensyn til stil og elegance, og vi har personligt udvalgt hvert eneste produkt, så det matcher den kvalitetsbevidste kundes smag.

 

Gulvpuder af høj kvalitet

Kvaliteten er naturligvis i samme høje klasse som designet. Alle gulvpuder er ligeledes håndlavet ud fra klassiske håndværkertraditioner – med øje for detaljen og respekt for det unikke. Vi bestiller typisk små kvantiteter af den enkelte style, og det betyder, at du altid finder mageløse og enestående gulvpuder, når du handler hos NOEOLA. Dermed har du større mulighed for at præge din indretning i en unik retning, der afspejler lige netop din personlighed og smag.

 

Se vores udvalg af gulvpuder i webshoppen eller i vores showroom

Hos NOEOLA kan du altid gå på opdagelse i en verden af inspirerende interiør og finde idéer til din indretning. Se vores sortiment af lækre gulvpuder her i webshoppen, og lad dig inspirere. Har du spørgsmål til produkternes kvalitet og materialer, er du velkommen til at skrive til os og høre nærmere. Ønsker du at se og mærke produkterne, inden du køber, er det muligt at se det meste af vores sortiment i vores showroom i Nærum. Ring på 93 86 85 20, eller skriv på info@noeola.com for at aftale et tidspunkt for en fremvisning.