Min Kurv

Luk

• Velkommen til Noeola     •     Fri fragt ved køb over 1.000 DKK     •     

Skriv til os her, hvis du har et spørgsmål •

Indiske puder

Januar 18 2018

Hos NOEOLA kan du altid finde inspiration til din boligindretning. Se for eksempel vores sortiment af indiske puder i lækre naturmaterialer af høj kvalitet. Vi har personligt udvalgt puderne med omtanke for stil, personlighed og komfort. Samtidig indkøber vi kun mindre partier af indiske puder, og du kan derfor være sikker på at finde modeller og styles, du ikke ser alle andre steder.

 

Indiske puder til hjemmet

NOEOLAs udvalg af indiske puder byder på modeller i flere forskellige størrelser og mønstre, og de kan ligeledes bruges til mange forskellige formål i dit hjem – både praktiske og visuelle. Du kan med fordel vælge de mindre modeller, hvis du er på udkig efter puder til sofaen eller lænestolen, som kan sætte prikken over i’et i din dagligstue. Ønsker du gavlpuder til sengen, kan du med fordel vælge de lidt større modeller, der med deres elegante udtryk tilfører både stil og charme til soveværelset. Vi har indiske puder til alle formål, og du kan altid blande forskellige farver, størrelser og mønstre for at skabe et mere unikt udtryk, der afspejler lige netop din smag og stilen i dit hjem.

 

Rustikke indiske puder i kvalitetsmaterialer

Vores indiske puder er produceret af 100 % indisk bomuld og er fremstillet i en groftvævet kvalitet, der er med til at give dem et rustikt udtryk. Puderne er håndvævede og med påtrykte mønstre, der er fremstillet med den traditionelle blokprint-metode, som man har anvendt i Indien og andre steder i Østen gennem århundreder. Metoden er med til at give de indiske puder deres helt særlige, unikke charme og gør dem til et uundværligt bidrag til indretningen i dit hjem. De enkle mønstre og rene linjer gør desuden de indiske puder til et perfekt match med den nordiske stil. Hos NOEOLA stræber vi altid efter at have unikke produkter til dit hjem, og du kan være sikker på, at puderne her på siden er uden mage. Her er ingen masseproducerede produkter – kun håndlavede kvalitetsprodukter, som er fremstillet efter stolte håndværkertraditioner.

 

Lad dig inspirere af vores indiske puder

Se udvalget af indiske puder, og lad dig inspirere til din personlige indretning. Klik på de enkelte modeller, hvis du ønsker at vide mere om størrelse, fyld og materiale. Har du spørgsmål til produkterne, er du også velkommen til at kontakte os. Ring på 93 86 85 20, eller skriv på info@noeola.com eller via kontaktformularen, hvis du vil vide mere.