Min Kurv

Luk

• Velkommen til Noeola     •     Fri fragt ved køb over 1.000 DKK     •     

Skriv til os her, hvis du har et spørgsmål •

Indiske tæpper

Januar 14 2018

Her kan du udforske vores sortiment af indiske tæpper i unikke og kvalitetsbevidste designs. Tæpperne er håndvævede i 100 % indisk bomuld af højeste kvalitet, og du kan ligeledes være sikker på at finde enestående tæpper, når du udforsker vores sortiment af indiske tæpper.

 

Indiske tæpper - det bedste fra Østen møder det bedste fra Norden

Hos NOEOLA prioriterer vi udvælgelsen af vores produkter højt. Vi stræber efter at være lagerførende i produkter, du ikke kan finde andre steder, og derfor er alle produkter i vores sortiment håndplukket med stort hensyn til design og personligt udtryk. Det gør sig selvfølgelig også gældende for vores udvalg af indiske tæpper, som byder på spændende designs, der går perfekt i spænd med den nordiske designtradition, hvor de rene linjer og de lyse farver skaber synergi og perfekt samspil. Tæpperne er broderet i enkle linjer, der bidrager til det helt særlige udtryk, som tilfører kant og et unikt særpræg til din bolig. Er du til nordisk design, og lader du indiske tæpper indgå i indretningen i dit hjem, lader du det bedste fra Østen møde det bedste fra Norden.

 

Unikke håndvævede indiske tæpper af høj kvalitet

Hos NOEOLA finder du ingen masseproducerede produkter – kun håndlavede produkter, som er fremstillet af dedikerede producenter med respekt for stolte håndværkertraditioner. Desuden bestiller vi kun et begrænset antal hjem af de enkelte varer og styles, så du altid er garanteret et mageløst produkt, når du bestiller indiske tæpper og andet interiør fra vores webshop. Alle produkter i vores sortiment af indiske tæpper er håndvævede af kvalitetsbomuld fra Indien, og kvaliteten er kompromisløst høj. De påtrykte mønstre er fremstillet med den traditionelle blokprint-metode, som er en af de ældste tekstilprint-metoder, og som indiske og andre asiatiske producenter har anvendt gennem adskillige århundreder.

 

Gå på opdagelse i udvalget af indiske tæpper

Her i webshoppen kan du altid udforske vores udvalg af smukke indiske tæpper. Vil du vide mere om produkterne, inden du bestemmer dig, er du velkommen til at tage kontakt til os og høre nærmere. Vi besvarer gerne spørgsmål om materialer og kvalitet. Ønsker du at have produkterne imellem hænderne først, er mange af vores varer udstillet i vores showroom i Nærum. Kontakt os på 93 86 85 20 eller info@noeola.com, hvis du ønsker at aftale en tid til en fremvisning af indiske tæpper eller andre af vores produkter inden for boligindretning.