Min Kurv

Luk

• Velkommen til Noeola     •     Fri fragt ved køb over 1.000 DKK     •     

Skriv til os her, hvis du har et spørgsmål •

Indret dit hjem med unikke puder, plaider og tæpper

Juli 25 2018

Indretning handler ikke kun om møbler, men i høj grad også om alle de små detaljer i rummet. Tæpper på gulvet, bløde plaider og de helt rigtige puder i sofaen er alle vigtige for det samlede indtryk. De små detaljer er nemlig med til at fremhæve den øvrige boligindretning. Hos NOEOLA kan du finde unikke puder og plaider og tæpper, der alle er fremstillet i god kvalitet. Vores puder er oplagte til at skabe hygge i sofahjørnet eller på soveværelset. Vores plaider og tæpper er perfekte til både den kølige sommeraften, den kreative borddækning eller som pynt på sengen.


Indret dit hjem med farver

Har du ikke mod på at købe en sofa i en pangfarve, men vil du alligevel gerne have lidt flere farver i dit hjem? Så start i det små ved at sætte farver på de mindre dele af indretningen, som for eksempel puder og plaider. Vi har et bredt udvalg af både puder, plaider og tæpper i mange forskellige farvenuancer. Du kan både finde puder i varme, dybe og sarte farver. Dem kan du matche med vores ensfarvede eller mønstrede plaider og tæpper. Det kan give et livligt spil i indretningen at mixe det afdæmpede med det mere farverige, når du indretter dit hjem med puder og tæpper.


Indret dit hjem med unikke gulvtæpper

Det er også oplagt at pynte sit gulv med et flot gulvtæppe, der passer til dine puder og tæpper. Hos NOEOLA er vores gulvtæpper fremstillet i 100% indisk bomuld. De er alle håndvævede og håndlavede og med påtrykte indiske blokprint-mønstre, der giver dem et karakteristisk look. Vores gulvtæpper tilfører den minimalistiske boligindretning kant og personlighed. I kombination med vores kulørte sofapuder og bløde plaider, giver et gulvtæppe et flot pift til din indretning.