Min Kurv

Luk

• Velkommen til Noeola     •     Fri fragt ved køb over 1.000 DKK     •     

Skriv til os her, hvis du har et spørgsmål •

Indretning af pigeværelse

August 08 2018

Hvordan man indretter et pigeværelse, vil altid afhænge af, hvem man er, og hvilken smag man har. Derfor er indretning et individuelt spørgsmål. Det betyder dog ikke, at man ikke kan hente masser af inspiration til boligindretning. Hos NOEOLA har vi et bredt udvalg af lækre produkter, der kan hjælpe din indretning på vej og gøre den mere personlig. Her kan du læse vores bud på, hvordan du med få midler, kan indrette et pigeværelse.


Idéer til indretning af pigeværelse

Et pigeværelse kan være mange ting, og der er selvfølgelig forskel på, om du skal indrette et teenage pigeværelse eller, om du skal stå for indretning af et værelse til den yngre pige. Uanset alder, har vi unikke produkter, der kan skabe både hygge og personlighed i din indretning.
I et teenage pigeværelse kan det være en god idé at skabe en indretning, der giver rummet en mere moden atmosfære. Her kan man for eksempel bruge en sovesofa i stedet for en almindelig seng, eller man kan pifte sengen op med puder og tæpper, der også er med til at skabe et mere rent udtryk. Hertil kan man desuden pynte med en lækker velourpuf, der også understøtter udtrykket og får rummet til at minde mere om en dagligstue. Hos NOEOLA har vi et væld af forskellige puder og puffer samt plaider, der kan fungere som sengetæpper på det hyggelige pigeværelse.


Kurve som opbevaring

Kurve er et indretningsmæssigt touch, der både er praktisk og pænt. Det er oplagt at bruge kurve i indretningen af pigeværelser - både til teenageren og den yngre pige. Vi forhandler flere typer af kurve i flet af f.eks. søgræs og bambus med bomuldsvævet yderside, der kan fungere til opbevaring af alt fra tøj til legetøj eller bruges som vasketøjskurve eller potteskjulere.