Min Kurv

Luk

• Velkommen til Noeola     •     Fri fragt ved køb over 1.000 DKK     •     

Skriv til os her, hvis du har et spørgsmål •

Inspiration til indretning af terrasse

August 15 2018

Er du så heldig at have en terrasse, men mangler inspiration til, hvordan du kan gøre den endnu hyggeligere? Så er der hjælp at hente. Man kan nemlig gøre sin terrasse mere indbydende med nemme og billige tiltag. Vi giver dig her nogle tips, som vi håber, du kan bruge til indretning af din terrasse.


Pynt med praktiske kurve

Hos NOEOLA er der masser af gode tips at hente, hvis du har brug for inspiration til indretning af din terrasse. Det er oplagt at indrette sin terrasse med flotte kurve, der både kan bruges som pynt og til opbevaring af aviser, strikketøjet eller en god bog. I stedet for at slæbe tæpper frem og tilbage, når du bruger din terrasse, kan du pynte din terrasse med praktiske kurve, der samtidig kan bruges til opbevaring af dine tæpper og plaider. Du kan også bruge kurvene til at opdele terrassen i hyggelige kroge. Hvis du mangler inspiration til, hvilke tæpper og plaider, du kan pynte din terrasse med, kan du kigge på vores udvalg her.


Inspiration til indretning af altanen

Leder du efter inspiration til indretning af din altan, så har NOEOLA masser af skønne produkter, der kan gøre din altan endnu mere hyggelig. Udfordringen ved altaner er ofte, at pladsen er begrænset, og derfor er det vigtigt at få det bedste ud af de kvadratmeter, man nu engang har. Benyt dig for eksempel af hængende blomsterkrukker eller altankasser for at spare på gulvpladsen og brug i stedet pladsen på behagelige altanmøbler. Du kan også skrue op for hyggen med flere af vores bløde tæpper og plaider, eller du kan sætte farver på din altan med vores kulørte velourpuder eller mønstrede puder, som du finder her.