Min Kurv

Luk

• Velkommen til Noeola     •     Fri fragt ved køb over 1.000 DKK     •     

Skriv til os her, hvis du har et spørgsmål •

Puder til sofaen

Maj 22 2018

Puder til sofaen er med til at give stuen et personligt præg, og kan både bruges til at komplimentere sofaen eller til at skabe en spændende kontrast. Mangler du noget i din stue, men kan du ikke rigtig sætte fingeren på, hvad det er? Måske er flotte puder til sofaen svaret. Læs med her hvor vi hos Noeola vil inspirere dig til, hvordan du kan bruge puder til at skabe en personlig, boheme-præget indretningsstil.

Hvorfor er puder smarte?

Du kender nok følelsen af, at du gerne vil have, at der sker noget nyt i din indretning. Måske er du træt af din sofa, men har ikke råd til at skifte den ud med en ny. Det er her puder er smarte. Puder til sofaen kan være med til at give sofaen nyt liv og et helt nyt udtryk, så du slipper for at investere i en ny sofa. Hos Noeola tilbyder vi et eksklusivt sortiment af boheme-puder i forskellige størrelser og former, der med deres mønstre og støvede boheme farver, passer godt til den lyse, nordiske indretning.

Puder i sofaen er med til at skabe hygge, og er helt uundværlige når man skal ligge og slappe af i sofaen med en god film eller en lille lur. Puder i sofaen har altså ikke kun et æstetisk, men også et praktisk, eller i hvert fald komfortabelt, formål.

Puder du ikke finder andre steder

Alle vores puder er nøje udvalgt og produceret i Indien, hvor pudevåret fremstilles i 100% håndvævet bomuld. Materialet har en groftvævet kvalitet, hvilket giver et rustikt bohemeudtryk. At de er håndlavede betyder, at de ikke er fuldstændig ens. Med puder fra Noeola kan du altså være sikker på at få produkter, der kommer til at skille sig ud i mængden, men som med sin bohemestil samtidig passer godt i de fleste danske hjem. Vi forhandler både kvadratiske puder og rektangulære puder, og ensfarvede, diskrete puder samt mønstrede statement-puder. Alle mønstre er fremstillet med den indiske blokprint-metode.

Køb puder til sofaen

Ønsker du at forny din stues udtryk med fine bohemepuder til sofaen, anbefaler vi derfor, at du tager et kig i vores webshop. Her finder du bl.a. gulvpuder, plaider, gulvtæpper og andet, der egner sig til stuen. Har du brug for inspiration til din indretning, er du også velkommen til at kontakte os på mail info@noeola.com.