Min Kurv

Luk

• Velkommen til Noeola     •     Fri fragt ved køb over 1.000 DKK     •     

Skriv til os her, hvis du har et spørgsmål •

Store puder til sengegavl

Maj 22 2018

Vil du kunne sidde oprejst i din seng og læse, samt have en luksuriøs hotel-følelse med god støtte til ryggen, så er store puder til din sengegavl et must. Gavlpuder har både et praktisk og et æstetisk formål, og hos Noeola inspirerer vi dig her til, hvordan du kan bruge gavlpuder i din seng.

Giv din seng fornyet komfort

Sengen er selvfølgelig mestendels til at sove i, men med de rigtige puder til din sengegavl, kan du sidde behageligt op og læse, se fjernsyn, løse en kryds og tværs, eller hvad du nu ellers foretager dig - uden at få ondt i ryg eller nakke.

… og stil

Derudover kan store puder til sengegavlen også være med til at give din seng en stil-overhaling i den fine bohemeretning. Store puder giver et luksuriøst udtryk, særligt hvis de er fremstillet i et smukt materiale. Hos Noeola har vi håndplukket alle vores bohemepuder i Indien, hvor de er fremstillet i hånden i 100% indisk bomuld. Ønsker du et personligt udtryk i din seng, er vores gavlpuder ideelle. Da de er fremstillet i hånden, er ikke alle ens, og deres mønstre er påtrykte med den klassiske blokprint-metode.

Vi forhandler både diskrete puder i støvede farver som rosa og lysegrøn, men også puder med mange forskellige mønstre og farver, der kan give en spændende kontrast til resten af det ofte hvide soveværelse. Vores bohemestil egner sig særlig godt som supplement til den nordiske stil.

Nye puder kan ofte være nok til at skabe en helt ny stemning, og kan på den måde spare en for at skulle bruge penge på nye møbler eller dyre pyntegenstande.

Mange størrelser og funktioner

Vores nøje udvalgte puder fås i flere forskellige størrelser, blandt andet 30x50, 50x50, 50x80 og 80x80, altså både aflange puder der støtter godt ved lænden og kvadratiske puder, der giver en god overordnet støtte. Derudover kan vores puder også bruges til mange forskellige formål, fx egner de store puder til sengegavle sig også fortræffeligt til gulvpuder eller som puder i den dybe sofa.

Shop vores store puder til din sengegavl

Tjek Noeolas store udvalg af gavlpuder i webshoppen her på siden, eller kontakt os for tips og tricks til indretningen af dit soveværelse. Vores webshop byder også på flettede kurve, bløde tæpper, gulvtæpper og andet, der kan give nyt liv til din indretning.