Min Kurv

Luk

• Velkommen til Noeola     •     Fri fragt ved køb over 1.000 DKK     •     

Skriv til os her, hvis du har et spørgsmål •

Vævede gulvtæpper

Juli 02 2018

Hos NOEOLA finder du billige, vævede gulvtæpper af høj kvalitet, der fås i flere forskellige størrelser, så du kan finde lige netop det tæppe, der passer perfekt til dig og din indretning. Med klassiske indiske tryk og håndvævet bomuld er vores tæpper et lækkert og holdbart underlag til såvel stue som soveværelse, børneværelse eller i spisekøkkenet.

Tæpper er i høj grad med til at give indretningen et pift af hjemlig hygge. Dels er de behagelige at gå rundt på, og så er de også med til at påvirke lyden i et lokale og skabe en bedre akustik. Derudover er vores håndvævede, indiske tæpper selvfølgelig også smukke at se på og et klædeligt element i boligindretningen. Vores tæpper tilfører den enkle og nordiske boligindretning et spændende udtryk.

Billige gulvtæpper i smukt design

Alle vores gulvtæpper er håndvævede i 100% indisk bomuld, og så er de håndlavede med påtrykte mønstre lavet ved brug af Indiens traditionelle blokprint-metode, der giver et helt særligt æstetisk udtryk.

Vi har flere farver og mønstre, du kan vælge imellem, men generelt er alle vores tæpper holdt i afdæmpede, naturlige farver, der falder godt ind i enhver indretningsstil.

Nogle af vores tæpper har broderet enkle linjer i farvet garn, som ender i de karakteristiske frynser ned langs tæppets kanter og er med til at give et særligt udtryk til tæppet.

Vores priser varierer alt efter størrelse og mønster på tæppet, men vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på tæpperne på trods af den høje kvalitet.

Vores gulvtæpper spænder prismæssigt fra 399 kr. for de mindre gulvtæpper eller måtter og op til 5.999 for de helt store modeller, der måler op til 240 x 360 centimeter.

Uanset om du er til de helt store, de mindre, de spraglede, de frynsede, de sorthvide, de meget eller de lidt mønstrede, så har NOEOLA et kvalitetsgulvtæppe, der kan matche dine behov.