Hos Noeola finder du forskellige vintage kelim gulvtæpper

Smuk-kelim-gulvtaeppe-i-roed-blaa-og-rosa-scaled

Shop kelim tæpper

Gå på opdagelse i vores unikke udvalg af kelim gulvtæpper på webshoppen

Hør mere om vores kelimtæpper og kelimpuder ved at kontakte Noeola på mail info@noeola.com eller telefon 20 700 702.

Noeola har et stort udvalg af vintage og gamle kelim gulvtæpper. Disse kelim gulvtæpper er alle vævet i Tyrkiet og har meget historie. Tæpperne er gamle og autentiske. Disse kelimtæpper findes i forskellige størrelser. Kelim gulvtæpperne giver et orientalsk look og passer til den nordiske bolig. Kelim gulvtæpper er oprindeligt fra Tyrkiet. Kelimtæpper findes i mange farver og mønstre. Du kan købe kelim gulvtæpper i København på Frederiksberg hos Noeola. De gamle vintage kelim gulvtæpper passer ind i det moderne hjem. Du kan få forskellige gulvtæpper i forskellig stil og farver til forskellige rum. Kelim gulvtæpper har forskellige mål. Klik dig ind på vores shop, hvor du kan finde store, mellemstore og små tæpper vævet i kelim.

Et kelim gulvtæppe er en populær del af den nordiske indretning

Det kan være svært at se de rigtige farver og strukturen i et kelim gulvtæppe på et billede på en skærm. Derfor anbefaler jeg at man kommer forbi showroomet i København for at se kelim gulvtæpper. Så undgår man fejlkøb. Du kan også købe kelim gulvtæpper online her på webshoppen. Du får 14 dages fuld returret med penge retur hvis dit kelim gulvtæppe ikke er som ønsket.

Se vores udvalg af unikke kelim gulvtæpper hos Noeola

Et kelim gulvtæppe er et vintage gulvtæppe der kan holde i mange år. Kelim er syet og vævet i uld. Den gamle vævning har nogle slidstærke egenskaber der er nemme at holde rene. Men du kan selv gøre noget for at passe på dit vintage kelim gulvtæppe fra Tyrkiet. Hvis du vil passe bedst på dit gamle kelim tæppe er det bedst at du finder et underlag til gulvtæppet. Her sælges Luxerton underlag. Dette underlag passer bedst til kelim gulvtæpper. Med et godt underlag ligger et kelimtæppe flot på gulvet. Så sikrer man også at du ikke skrider og falder i kelim gulvtæppet. Kelimtæpper bør støvsuges med let sug uden børster eller rystes. Har dit kelimtæppe brug for en større rengøring kan det vaskes på Farum Møbel- og Tæppevaskeri, der er et professionelt tæppe vaskeri. Generelt er alle de gamle, vintage kelim tæpper fra Tyrkiet i god stand. 

Læs også om boheme indretning fra Noeola.

Læs også om: Nordisk boheme indretning med puder og gulvtæpper

Håndvævet vintage kelim gulvtæppe der stammer fra Tyrkiet.

Inden man booker tid til besøg i showroomet på Frederiksberg for at kigge på gulvtæpper, anbefales det at man orienterer sig her på siden. Bidrag med noget unikt og vintage til dit hjem og køb et kelimtæppe. Gulvtæpper skaber hygge og varme og bidrager til en smuk nordisk boheme stil. Find ud af hvilken størrelse gulvtæppe du søger, og udvælg nogle kelimtæpper der er indenfor den størrelse. Så får du udvalgt nogle få kelimtæpper. Tag et billede af kelim gulvtæppet med, så vi kan få en idé om hvor dit gulvtæppe skal ligge. Så kan vi samtidig se om kelimtæppet vil fungere med dit interiør og din stil. Vurder om det skal ligge under et bord eller i stuen eller noget tredje. Undgå at sætte alle dine møbler op ad væggen, det resulterer i en ufærdig og usammenhængende stil. Du kan bruge de tyrkiske kelim tæpper til at skabe små rum i dine rum. Når man skal vælge sit kelim gulvtæppe til sofen er der mange muligheder. Man kan vælge at lægge sit kelim tæppe så det indrammer hele sofaområdet. Disse kelimtæpper giver sammenhæng og udtryk til din indretning. Se udvalget af Noeolas smukke tæpper, der er lavet via væveteknikken kelim. Book tid til et møde i showroomet, og oplev en verden af nordisk indretning hos Noeola.

Kelim gulvtæpper er mange år gamle og har meget historie

Ordet kelim stammer fra det persiske ord “gilim” og kan oversættes til groft vævet tæppe. Traditionelt er de orientalske kelim gulvtæpper er blevet vævet af nomaderne i Afghanistan, Tyrkiet og Iran. Hos Noeola er alle kelim tæpper udvalgt på rejser i Tyrkiet. Gulvtæpperne af kelim er en væsentlig del af nomadernes kultur og blev i oprindeligt brugt til hverdag, som tæpper, gulvtæpper, tasker eller til nomadernes telte. Disse tæpper blev fremstillet af uld fra nomadernes egne får, i dag fremstilles de af uld, bomuld, sisal, gedehår og jute. Kelim tæpper væves via traditionelle kelim-væveteknikker. 

Gamle gulvtæpper vævet i kelim fra Tyrkiet

Kelimtæpper er blevet meget populære især fordi de er et alsidigt produkt der kan bruges mange steder i hjemmet. Du kan bruge de vintage kelim tæpper fra Noeola til at give detaljer til dit moderne nordiske hjem. Hos Noeola finder du kelim gulvtæpper der har mange naturlige farver og mønstre, især et livligt og geometrisk design. Hos Noeola har vi noget der passer til alle typer rum, indretning og stil. Den særlige væveteknik gør at kelimtæpper ikke har nogen luv som de håndknyttede tæpper. Kelimtæpper er ofte tynde og lette og kan også bruges til vægkunst eller anden form for dekoration. 

Læs også:

OPHØRSUDSALG – ALT UDSOLGT
BUTIK OG WEBSHOP ER LUKKET