Når du besøger Noeola

Inden du går ud og kigger på tæpper, er det en god idé at finde ud af ca. hvilken størrelse, der kunne passe. Det er så ærgerligt at forelske sig i ét, som bare ikke har de rigtige mål. Her på siden kan du se alle mine tæpper, som alle er angivet med mål og pris. På den måde kan du hurtigt indsnævre mængden af tæpper, der rammer de ønskede mål, og du kan hurtigt overskue om der er ét, der lige er dig.

Få gode råd om boheme indretning når du køber et tæppe hos Noeola.

Image 1

Den bedste måde, du kan vurdere om et kelimtæppe er lige dig, er ved at booke tid til et besøg i showroomet og se det selv. Selv om vi prøver at ramme farveholdning og kontrast, når vi tager foto, kan vi ikke styre hvordan skærmprofil viser billederne. Og tæppets struktur og vævning spiller også en stor rolle i forhold til det samlede billede.

Online-session

Hvis du ikke har mulighed for at besøge showroomet, og du er i tvivl om hvordan tæppet ser ud, inden du klikker det i kurven, så skriv til mig på mail. Så kan vi aftale en online-session via FaceTime for iPhones eller via Messenger, hvis du har en Android telefon. Det kan hjælpe i forhold til at vi kan tale sammen om dine ønsker, og du kan få svar på dine spørgsmål med det samme. Derudover kan du se tæppet tættere på og få en bedre samlet fornemmelse.

Du kan med fordel følge mig på instagram og på Facebook, da jeg her løbende lægger billeder ud af mine varer, og skriv endelig til mig her eller på mail kundeservice@noeola.dk, hvis du har spørgsmål.

OPHØRSUDSALG – ALT UDSOLGT
BUTIK OG WEBSHOP ER LUKKET