Kelim løber vævet i kelim fra Tyrkiet

En kelimløber perfekt til det nordiske hjem

Shop kelim puder

Køb din nye kelim løber vævet i Tyrkiet på webshoppen www.Noeola.dk

Klik dig ind på vores shop, hvor du kan finde store, mellemstore og små kelim løbere. 

Hos Noeola på Frederiksberg forhandles der et stort udvalg af vintage kelimpuder og kelim løbere. Disse kelim løbere findes i mange forskellige størrelser, både lange og korte. En kelim løber fra Noeola er autentisk, både i produktion, materiale og kvalitet. Kelimløberne er derfor vævet i forskellige mål. Derfor er der meget betydning og historie i en gammel kelimløber. Alle løberne fortæller en historie, fordi der er vævet symboler ind i tæpperne. Man er derfor nødt til at gå på kompromis med størrelsen på sin kelim løber. 

Alle tæpper som er vævet i kelim, såvel som kelim løbere hos Noeola er fundet på rejser til Tyrkiet. Alle løbere stammer fra Tyrkiet og er vævet for mange år siden. Disse kelim løbere er derfor unikke og der findes kun ét af hver. Hver eneste kelim løber har en unik patina fordi det er meget gammelt. Der væves kelim løbere helt fra Balkanlandene til Centralasien og inkluderer lande som Iran, Afghanistan og Pakistan. Kelim løberne er blevet brugt som gulvbelægning, bedetæpper og vægophæng. Alle kelim løbere hos Noeola i København har unik personlighed og sjæl.

Hør mere om vores kelimløbere ved at kontakte Noeola på mail info@noeola.com eller telefon 20 700 702.

Kelim løbere fra Noeola giver personlighed i din indretning

En kelim løber fra Tyrkiet giver personlighed til din indretning. Det er en god idé at orientere sig på hjemmesiden inden man besøger butikken i København. Find nogle enkelte kelim løbere du synes er flotte og som passer i størrelsen. Så kan vi se nærmere på dem når du kommer i butikken på Frederiksberg. Så kan vi hurtigt indsnævre mængden af kelimløbere. Tag et billede af det sted i dit hjem hvor kelim løberen skal ligge. Så er det nemmere for os at se hvilken kelim løber der passer til din indretning og dit interiør.

En kelim løber er unik og har meget historie

En kelim løber fremstilles ved en vævningteknik der skaber en flad overflade. Normalt væves kelim løbere efter en teknik, som giver et unikt og geometrisk udseende. Kelim løbere væves af naturlige materialer som uld, bomuld, sisal, gedehår og jute. Kelim løberne har samme mønster foran og bagpå. En kelim løber er slidstærk og holder i mange år hvis man passer godt på det. Oprindeligt er løberne vævet til eget brug eller som gaver. Farverne, mønstrene og symbolerne på kelim løberne udtrykker en unik historie og symboliserer frugtbarhed, beskyttelse mod det onde og evigt liv. I Tyrkiet er kelim løbere blevet brugt til andet end at dække gulve. En løber blev fx brugt til at hænge på væggen, dække en bænk eller som dug.

Læs også om boheme indretning fra Noeola.

Hos Noeola finder du vintage kelim løbere i mange størrelser

Kelim tæpper og løbere findes i mange varianter og uanset om du er til den klassiske eller moderne stil, har Noeola noget der passer til dit hjem. Alle Noeolas kelim løbere er forskellige og der er noget for enhver smag. En kelim løber er et flot og spændende tæppe, som ser hyggeligt og eksklusivt ud i det nordiske hjem. 

Se udvalget af Noeolas smukke tæpper, der er lavet via væveteknikken kelim. Book tid til et møde i butikken, og oplev en verden af nordisk indretning hos Noeola.

Håndvævet vintage unika kelim løber der stammer fra Tyrkiet.

Det unikke ved kelim løbere hos Noeola er der mange muligheder. Der er små måtter, mellemstore løbere og helt store løbere til en lang gang. Man kan se på kelim løbere at der er sans for alle detaljer. En kelim løber giver derfor et unikt og personligt udseende til din bolig. Hos Noeola finder du de klassiske kelim løbere der har mange mønstre og farver. De passer godt i et rum hvor løberen skal ses. Kelim løberne hos Noeola findes i mange varianter der passer til enhver smag. Man kan finde forskellige løbere i spændende mønstre og farver som passer godt ind i det nordiske hjem. Du kan få kelim løbere i mange størrelser. Hør mere om vores kelim tæpper og løbere ved at kontakte Noeola på mail info@noeola.dk eller telefon 20700702.

En kelimløber giver personlighed til det nordiske hjem

I gangen kan man f.eks. sætte en smal bænk med et spejl over og lægge en mindre kelim løber, der passer til bænkens længde. Man kan også lægge nogle flotte vintage kelim tæpper i forlængelse af hinanden. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan med dit kelim tæppe.

Læs også:

OPHØRSUDSALG – ALT UDSOLGT
BUTIK OG WEBSHOP ER LUKKET