Kelim puder skaber unik personlighed i din indretning

Kelim-pudebetraek-i-smukke-farver

Shop kelim puder

Bliv inspireret af vores udvalg af puder med kelim pudebetræk hos Noeola. Køb i dag og få 7 dages returret

Se udvalget af kelim pudebetræk på www.noeola.dk

Hos Noeola forhandles der et stort udvalg af puder med kelim pudebetræk. Pudebetrækket findes i mange farver og størrelser. Alle pudebetræk fås sammen med en inderpude af dansk kvalitetsfyld. Du kan også købe pudebetrækket uden inderpude. Alle kelim pudebetræk er ægte og unikke, både i produktion, materiale og kvalitet. Pudebetrækkene fra Noeola er alle vintage og har en særlig historie. Mønstrene og symbolerne i vævningen fortæller en historie fra hende der har vævet. Alle pudebetrækkene er syet af gamle kelim tæpper der ikke kunne sælges som tæppe. Alle pudebetræk kommer fra vintage kelim tæpper der er mange år gamle. Alle kelim tæpperne kommer fra Tyrkiet. Alle regioner i Tyrkiet væver kelim på hver deres måde, Mønstre og farver varierer fra sted til sted, og dette bidrager til at alle tæpper og pudebetræk er unikke.

Se vores udvalg af kelim pudebetræk hos Noeola 

Kelim kommer fra mellemøsten og centralasien. Kelimpuder og kelimtæpper fra Noeola stammer fra Tyrkiet. Her syes rester af vintage kelim tæpper om til de smukkeste pudebetræk. Et kelimpudebetræk fra Tyrkiet er vævet i karakteristiske mønstre og farver. Alle kelim tæpperne som puderne er syet af, er unikke og har patina fordi de er mange år gamle. Traditionelt blev kelim tæpper vævet til nomaderne for mange tusind år siden. Senere blev det brugt som vægophæng eller duge til borde osv. Uanset om du er til et klassisk eller mere moderne kelim pudebetræk, så har vi noget til din smag. Hør mere om vores kelimtæpper og kelimpuder ved at kontakte Noeola på mail info@noeola.com eller telefon 20 700 702.

Kelim pudebetræk er en unik måde at skabe varme på i den nordiske indretning

I butikken på Frederiksberg i København eller på vores webshop finder du kelim pudebetræk i mange størrelser og farver. Et pudebetræk af kelim vil være prikken over i’et i din sofa eller lænestol. Ingen af vores pudebetræk er ens, da de er syet af ægte kelim tæpper. Derfor er pudebetrækket unikt, og hvis du finder et som du synes er flot, bør du ikke vente for længe med at købe det. Et kelim pudebetræk er spændende og skaber hygge og sjov i dit nordiske hjem. Klik dig ind på vores shop www.noeola.dk og se vores udvalg samt få 7 dages fuld returret. 

Læs også om: Nordisk boheme indretning med tæpper og puder

Et kelim pudebetræk giver modspil til den nordiske indretning

Hos Noeola finder du ikke 2 ens kelim pudebetræk. Du kan derfor mixe og matche forskellige pudebetræk der giver et fedt nordisk boheme look. Pudbetræk i kelim findes i lyse, mørke og blandede farver og mønstre. Der er støre, mellem, små, aflange og kvadratiske puder. Alle kelimpuderne er unikke og er derfor ikke vævet efter standardmål. Du kan finde et pude der passer til din indretning hos Noeola på Frederiksberg. Et pudebetræk i kelim fra Noeola kan give liv til en grå, sort eller anden ensfarvet sofa eller stol. 

Et kelim pudebetræk fra Noeola vil tilføre varme og personlighed til din indretning. Mønstrene og farverne fra kelim betrækket er et modspil til de rene linjer i den nordiske stil. Derfor vil et pudebetræk i kelim bidrage med noget unikt til dit hjem. Du kan kombinere dine kelimpuder med mange andre puder og tæpper. Sådan vil du skabe en blanding af en nordisk enkelthed og den etniske varme. Dette giver en nordisk boheme stil og er meget moderne. Kelimpuder og kelim tæpper fra Noeola vil hjælpe dig med at skabe en nordisk boheme stil. Der findes mange forskellige pudebetræk i kelim, så der er garanteret en kelimpude i din smag. Se Noeolas udvalg af pudbetræk på hjemmesiden www.noeola.dk

Læs også om boheme indretning fra Noeola.

Kelim pudebetræk fra Noeola er unikke og syet af gamle kelim tæpper

Kelimtæpperne der bruges til at fremstille pudebetræk er vævet uden luv. Denne teknik giver tæppet en flad overflade. Alle pudebetræk fra Noeola er derfor lidt kantede og unikke, men dette gør dem charmerende. Pudebetræk af kelim har en flot geometri med smukke mønstre. Mønstrene udtrykker forskellige historier og symboliserer blandt andet frugtbarhed, beskyttelse mod det onde og evigt liv. Alle pudebetræk fra Noeola er syet af naturlige materialer som blandt andet bomuld, uld og gedehår. Den naturlige olie i ulden, gør at pudebetræk og kelimtæpper holder længe og er nemme at gøre rent. Tjek vores hjemmeside og bliv inspireret af alle de forskellige kelim pudebetræk.

Læs også:

OPHØRSUDSALG – ALT UDSOLGT
BUTIK OG WEBSHOP ER LUKKET