Autentiske og unikke kelim gulvtæpper

Er du på udkig efter et tyrkisk og autentisk kelim gulvtæppe? Så er du landet på den helt rigtige side. Her på siden ser du mine nøje udvalgte og håndplukkede kelim gulvtæpper i mellemstørrelse. Tæpperne her på siden har jeg selv udvalgt i Tyrkiet, hvor de er lavet. Her har jeg haft kvalitet, design og farve for øje. Hvis du køber dit nye kelim gulvtæppe hos Noeola, kan du derfor være sikker på at få et autentisk, tyrkisk tæppe i en høj kvalitet, som fortæller sin helt egen historie. Hver enkelt kelim gulvtæppe er nemlig helt sin egen i farve, mønster og størrelse. Find det gulvtæppe, du synes bedst om og kom hellere end gerne og se, rør og mærk det i min butik på Frederiksberg Runddel 3b, 2000 Frederiksberg.

Galleri - mellem tæpper

Her ser du de mellem tæpper, jeg har butikken, og her kan du orientere dig om hvilke tæpper, der har den størrelse, du ønsker. Herefter kan du udvælge de tæpper, der har de farver og mønstre, du kan lide her på siden før dit besøg i butikken. Det betyder at vi kan indsnævre udvalget, og jeg får samtidig en idé om, hvad du godt kan lide, så jeg kan give dig den bedste oplevelse.

Find dit nye kelim gulvtæppe hos Noeola

Jeg ved, hvor svært det er at finde det helt rette gulvtæppe til sit hjem. Det skal både være rigtigt i størrelse, mønster og farve, og samtidig føles rigtigt. Jeg har som sagt et stort udvalg, og ikke to af tæpperne er ens. Af størrelser kan jeg også imødekomme de fleste behov. Gulvtæpperne her på siden er mellemstørrelse, men jeg har også mindre og større kelimtæpper. Derfor vil jeg også altid anbefale dig, at du kommer forbi min butik på Frederiksberg, så du kan se tæpperne med egne øjne og røre dem med egne hænder. Tag gerne målene med fra dit hjem og et billede af der, hvor du har tænkt dig, at have tæppet. Så finder vi i fællesskab det helt rette kelim gulvtæppe til dig og dit hjem.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så kan du også kontakte mig på tlf. 20 700 702 eller mail info@noeola.com. Jeg glæder mig til at høre fra dig!