Små kelimtæpper til dit hjem

Her på siden ser du Noeolas udvalg af små kelimtæpper i et væld af fine farver og mønstre og i flere forskellige størrelser. Fælles for de små kelimtæpper/kelimmåtter på min hjemmeside er, at jeg har håndplukket dem i Tyrkiet. Derfor er kelimtæpperne helt autentiske - i både kvalitet, farve, mønster og størrelse - ikke to er ens. Alle kelimtæpperne har altså hver deres små detaljer i mønster, farve osv., som gør det enkelte kelimtæppe helt unikt og autentisk. Tag et kig på tæpperne herunder og find det udtryk og den størrelse, der passer til dit hjem.

Galleri - små tæpper/måtter

Dette er eksempler på de små tæpper og måtter jeg har - nogle kan være solgt. Kig ind forbi butikken og se hele udvalget. Her kan du også se hvordan farverne ser ud i virkeligheden, da farverne her på skærmen kan variere ift din skærm profil.

Skab stemning med et lille kelimtæppe i hjemmet

Dét at kelimtæpperne er helt autentiske gør, at de kan være med til at skabe en helt unik stemning i hjemmet. De kan let passes ind i dit hjem og være med til at skabe spil i f.eks. den nordiske indretningsstil. Med vores mange forskellige varianter og med størrelser, der spænder bredt, er der helt sikkert en, du vil forelske dig i, og som vil passe ind i dit hjem. I blandt vores størrelser finder du 40x91, 114x172, 105x148 m.fl.

Tag et kig forbi min butik på Gammel Kongevej 148, Frederiksberg og medbring gerne dine mål og billeder af der, hvor du tænker, dit nye lille kelimtæppe skal ligge. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så tøv ikke med at kontakte mig på tlf. 20 700 702 eller mail info@noeola.com.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.