Skab rum i rummet med et stort kelimtæppe

Når man indretter sin bolig, kan man ofte komme til at indrette efter dét, jeg kalder ‘centrifuge-indretning’: Alle møbler bliver stillet langs væggene, og det resulterer i et usammenhængende og ufærdigt udtryk. Og det bliver ikke rigtigt hyggeligt. Det gælder derimod om at skabe små rum i rummet. Det kan sagtens lade sig gøre - selv hvis man bor i en mindre lejlighed, og her kan gulvtæpper netop gøre forskellen. Hvis man har en spisebordsplads - stor som lille - så kan man f.eks. lægge et smukt, stort kelimtæppe under spisebordet. Det samler bord og stole og skaber et lille rum i rummet. Herudover bidrager det store vintage kelimtæppe på unik vis til indretning i dit hjem. Det er med til at skabe hygge, give sjæl og er samtidig utroligt smukt i enhver indretning.

Galleri - store tæpper

Her ser du de store, jeg har butikken, og her kan du orientere dig om hvilke tæpper, der har den størrelse, du ønsker. Herefter kan du udvælge de tæpper, der har de farver og mønstre, du kan lide her på siden før dit besøg i butikken. Det betyder at vi kan indsnævre udvalget, og jeg får samtidig en idé om, hvad du godt kan lide, så jeg kan give dig den bedste oplevelse.

Vælg det rette store kelimtæppe til din bolig

Der er flere holdninger til, hvor stort et tæppe under spisebordet skal være. En tommelfingerregel siger, at der skal være min. 60 cm til hver side af bordet, så man sidder på tæppet med hele stolen under middagen. Men dette afhænger selvfølgelig dels af, hvor stort et rum man har, dybden af spisebordsstolene osv. Jeg har flere kunder, der ønsker at sidde udenfor tæppet med de bagerste stoleben, så de ikke ‘slås’ med tæppekanten under middagen. Hvis du også har det på den måde, så vælg et kelimtæppe, som væsentligt smallere, men stadig bredt nok til at både bord og stole står på tæppet, når det ikke er i brug. Det hele afhænger af smag og behag, men du kan være sikker på, Noeola har et tyrkisk kelimtæppe, der vil passe til din bolig.

Noeolas store kelimtæpper - håndvævede og helt unikke

Alle mine store kelimtæpper er håndvævede i Tyrkiet, og ofte finder man sjove, unikke detaljer, som f.eks. en afslutning i en overraskende farve, fordi væveren undervejs løb tør for den farve, der blev startet med. Det kan også være, at der er nogle små afvigelser i mønstrene i tæppet eller små broderede symboler et sted på tæppet. Det er disse små uperfektheder, der gør disse autentiske tyrkiske kelimtæpper i vintagestil så unikke og personlige - og i mine øjne helt fantastisk smukke.

Kom forbi min butik og find dit nye kelimtæppe

Jeg ved, at det kan være svært at finde ud af, hvor stort det store kelimtæppe skal være og hvilket mønster, farve og form, det skal have. Det er kun dig, der kan tage en beslutning om det, men jeg ved, det bedste er at se, mærke og føle kelimtæpperne i virkeligheden, før man tager en beslutning. Så kom forbi min butik på Frederiksberg Runddel 3b på Frederiksberg - og tag gerne et minimum og maksimum mål med og også gerne et billede af stedet, du tænker, tæppet skal ligge. Det giver mig et godt udgangspunkt for at finde lige præcis det kelimtæppe, du kan lide, og som passer ind i din bolig. Har du ikke mulighed for at komme forbi butikken, eller ved du allerede nu, hvilket tæppe du vil have, så skriv til mig på info@noeola.com eller ring på tlf. 20 700 202. Så finder vi sammen frem til det helt rette kelimtæppe til dig.