Køb boheme puder og tæpper til den nordiske indretning

Indret-dit-hjem-med-et-kelim-taeppe-og-faa-en-boheme-stil

Shop kelim puder

Skab din egen nordiske boheme indretning og tjek vores webshop i dag!

Se Noeolas udvalg af kelimtæpper og puder vævet i kelim på hjemmesiden www.noeola.dk.  

Hos Noeola mødes nordisk lethed med mellemøstlig æstetik. Hos Noeola finder du nordisk boheme indretning. Hos butikken Noeola på Frederiksberg Runddel ved indgangen til Frederiksberg Have finder du unikt og anderledes nordisk boliginteriør med fokus på boheme, vintage kelim tæpper og kelim puder. Disse tæpper udvælges og håndplukkes i Tyrkiet. 

Alle tæpper vævet i ægte kelim passer til den skandinaviske og nordiske farvepalette. Hvert enkelt kelimtæppe er helt unikt og vintage. Hvert kelim tæppe, som sælges her på hjemmesiden og i butikken på Frederiksberg passer til nordisk boheme indretning. Hør mere om nordisk boheme indretning ved at kontakte Noeola på mail info@noeola.com eller telefon 20 700 702.

Hos Noeola mødes norden og mellemøsten i skandinavisk boheme indretning

Hos Noeola har vi altid været interessede i boligindretning. Især den nordiske boheme stil. Dette skyldes at det har været svært for mig at vælge mellen den nordiske og den mellemøstlige, etniske stil. Hjemme hos os har det derfor altid været en blanding af både nye og gamle ting. Hos Noeola har det været en blanding af det enkle og det finurlige. Hos Noeola på Frederiksberg i København kan vi godt lide den nordiske stil og det nordiske design. Der er ro og enkelhed over det nordiske design, med naturlige materialer og rene linjer. Denne stil kan dog godt gå hen og blive lidt ensformig. Derfor har vi hos Noeola kombineret den nordiske stil med etniske tekstiler gennem kelimtæpper og -puder. Dette gør det hele mere spændende at kigge på og skaber en nordisk boheme indretning. Denne “eklektiske” stil eller nordiske boheme indretning giver mere råderum og plads til at slappe af. Hos Noeola forener vi disse to stile. 

Indret dit hjem efter en nordisk boheme indretning

I dag er det moderne at tilføre mere personlighed og varme i sin indretning. Dette kan man gøre ved at blande flere forskellige stilarter på en elegant måde. Dette hedder “eklektisk” stil. Man kan selv bestemme, hvor meget man vil skrue op og ned for boheme stilen. Nogle perioder har man brug for en masse farver og nogle gange har man brug for enkelthed og ro. Det er ret nemt at tilføje noget boheme i sit nordisk hjem ved en lille skål eller fine farvede glas. Du kan også tilføje et kelim tæppe eller en kelim pude fra Noeola. Et kelim tæppe eller en kelim pude tilfører boheme til din indretning og passer godt sammen med den nordiske stil. Tjek vores hjemmeside og bliv inspireret den nordiske boheme indretning.

Køb smukke boheme tæpper og puder til dit nordiske hjem

Boheme stilen er ofte forbundet men nogle bestemte mennesker. Disse mennesker er frisindede, kunstneriske, rejselystne og spirituelle. Disse mennesker er kreative og omgiver sig med personlige og betydningsfulde ting der bringer dem glæde i hverdagen. Ofte vil boheme indretning have mange farver, især rød. Denne type indretning vil også have mange mønstre, fx. Kelim fra kelim puder og tæpper. I dag har boheme stilen udviklet sig til at gå lidt mere væk fra kraftige farver og mange nips. I stedet er stilen blevet blandet med den nordiske indretning og skaber derfor den nordiske boheme stil. Denne stil er mere lys, nordisk og enkel men har stadig masser af varme og personlige. Du kan skabe denne stil ved at købe et kelim tæppe eller en kelim pude. Kelim puder og tæpper finder du hos Noeola. Er du interesseret i at skabe en nordisk boheme stil, så tjek hjemmesiden www.noeola.dk.

Alle puder og tæpper hos Noeola passer til den nordiske boheme indretning

Hos Noeola stammer alle kelim tæpper og puder fra Tyrkiet. De er specielt udvalgte til at passe ind i den moderne og nordiske stil. Alle puder og tæpper er vintage og vævet til privat brug i sin tid. I Tyrkiet bruger man tæpper til mange ting, fx. Som vægudsmykning og som dug på bordet. Alle kelim tæpper hos Noeola er mellem 30 og 80 år gamle. På Frederiksberg i København finder du butikken Noeola der forhandler disse gamle kelim tæpper og puder. De gamle boheme kelim tæpper og puder er unikke, og der findes kun ét af hvert. Derfor skal man være hurtig hvis man har fundet en pude eller et tæppe man godt kan lide. Hos Neola får du 7 dages fuld retur med pengene tilbage hvis tæppet eller puden alligevel ikke passer ind i din indretning.    

Læs også:

OPHØRSUDSALG – ALT UDSOLGT
BUTIK OG WEBSHOP ER LUKKET