Min Kurv

Luk

• Velkommen til Noeola        •     

Skriv til os her, hvis du har et spørgsmål •

Det formelle

Noeola Aps
CVR 39292955
Gammel Kongevej 148
1850 Frederiksberg C.

Mail: info@noeola.com
Tlf: 93 86 85 20

Håndtering af personoplysninger i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev

Når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, bruger vi kun dine indtastede oplysninger til at sende vores egne nyhedsbreve ud til dig. Vi giver ikke dine oplysninger videre til andre.

Håndtering af personoplysninger
For at du kan indgå aftale med Noeola.dk i forbindelse med aftale om et køb, der skal sendes, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Noeola Aps og opbevares i 5 år, fra udgangen af det efterfølgende regnskabsår. Når personoplysningerne ikke længere er relevante, og vi ikke er forpligtet til at opbevare dem længere, så vil alle personoplysninger vedrørende dig og/eller din virksomhed blive slettet hos os. Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra Noeola Aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:
Anette Witthøfft, René Steenbuch.
Den dataansvarlige på Noeola.dk er direktør Anette Witthøfft.

Vi opbevarer ikke og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Der videregives ikke oplysninger til tredjepart.

Som registreret hos Noeola Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Tidligere faktura vil ikke blive slettet såfremt de er under 5 år fra udgangen af det efterfølgende regnskabsår. Du har også ret til at gøre indsigelser mod og begrænse visse typer behandling af dine data. Det omfatter: retten til at gøre indsigelser mod vores behandling af dine data til direkte marketing, hvilket du kan udøve ved at bruge linket “afmeld” i den relevante marketingkommunikation. Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes via e-mail til info@noeola.com.

Noeola har indgået databehandler-aftaler med betalingsgateway'en Quickpay, som sørger for betalingstransaktionen samt firmaet Pakkelabels.dk, som bruger navn, adresse, telefonnummer og e-mail til oprettelse af en pakkelabel til forsendelse af varen, og til at sende dig information omkring hvornår varen ventes leveret. Kopi af disse aftaler kan rekvireres via e-mail info@noeola.com.

De personoplysninger vi indsamler i forbindelse med oprettelse eller køb vil blive opbevaret i vores IT-system.

Vi bruger dine oplysninger til at svare dig, når du kontakter os med henblik på at kunne yde en god kundeservice overfor dig og/eller din virksomhed. Vi bruger også dine oplysninger til at sende dig marketingmeddelelser, kommunikere med dig om vores produkter og informere dig om vores politik og vilkår.

Betaling ved forsendelse af varer
Noeola modtager betaling med Mobile Pay. Beløbet skal betales inden varen afsendes.

Levering
Vi har fast lav fragt på 37 kr. inkl. moms og gratis forsendelse ved køb fra 1000 kr. ved levering i Danmark.


Noeola leverer med GLS og varerne vil blive fremsendt i løbet af 1-6 hverdage. Skulle der mod forventning gå længere tid, vil der blive sendt en mail herom. Noeola kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS’ målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Noeola leverer også til udlandet. Leveringstiden til udlandet varierer, og vi kan derfor ikke fastsætte en fast leveringstid.
 
Fortrydelsesret
Du har som forbruger 5 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Bemærk dog venligst at denne fortrydelsesret bortfalder ved køb af udsalgsvarer med 50% rabat og derover.
 
Fortrydelsesfristen udløber 5 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 
Du skal inden 5 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail til info@noeola.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 5 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Bemærk dog venligst at denne returret bortfalder ved køb af udsalgsvarer med 50% rabat og derover - se også ovenstående.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Link til returseddel og returfragtlabel
https://retur.pakkelabels.dk/noeola


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Bemærk dog venligst, at der ikke fortrydelsesret og derfor heller tilbagebetaling ved køb af udsalgsvarer med 50% rabat og derover - se ovenstående.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Noeola
Gammel Kongevej 148
1850 Frederiksberg C.
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 
Reklamationsret
Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Noeola
Gammel Kongevej 148
1850 Frederiksberg C.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@noeola.com.