Privatlivspolitik

Det formelle

Noeola Aps
CVR 39292955
Gammel Kongevej 148
1850 Frederiksberg C.
Mail: info@noeola.com
Tlf: 93 86 85 20

Håndtering af personoplysninger i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev

Når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, bruger vi kun dine indtastede oplysninger til at sende vores egne nyhedsbreve ud til dig. Vi giver ikke dine oplysninger videre til andre.

Håndtering af personoplysninger
For at du kan indgå aftale med Noeola.dk i forbindelse med aftale om et køb, der skal sendes, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Noeola Aps og opbevares i 5 år, fra udgangen af det efterfølgende regnskabsår. Når personoplysningerne ikke længere er relevante, og vi ikke er forpligtet til at opbevare dem længere, så vil alle personoplysninger vedrørende dig og/eller din virksomhed blive slettet hos os. Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra Noeola Aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:
Anette Witthøfft, René Steenbuch.
Den dataansvarlige på Noeola.dk er direktør Anette Witthøfft.

Vi opbevarer ikke og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Der videregives ikke oplysninger til tredjepart.

Som registreret hos Noeola Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Tidligere faktura vil ikke blive slettet såfremt de er under 5 år fra udgangen af det efterfølgende regnskabsår. Du har også ret til at gøre indsigelser mod og begrænse visse typer behandling af dine data. Det omfatter: retten til at gøre indsigelser mod vores behandling af dine data til direkte marketing, hvilket du kan udøve ved at bruge linket “afmeld” i den relevante marketingkommunikation. Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes via e-mail til info@noeola.com.

Noeola har indgået databehandler-aftaler med betalingsgateway'en Quickpay, som sørger for betalingstransaktionen samt firmaet Pakkelabels.dk, som bruger navn, adresse, telefonnummer og e-mail til oprettelse af en pakkelabel til forsendelse af varen, og til at sende dig information omkring hvornår varen ventes leveret. Kopi af disse aftaler kan rekvireres via e-mail info@noeola.com.

De personoplysninger vi indsamler i forbindelse med oprettelse eller køb vil blive opbevaret i vores IT-system.

Vi bruger dine oplysninger til at svare dig, når du kontakter os med henblik på at kunne yde en god kundeservice overfor dig og/eller din virksomhed. Vi bruger også dine oplysninger til at sende dig marketingmeddelelser, kommunikere med dig om vores produkter og informere dig om vores politik og vilkår.