Puder i kelim skaber unik personlighed i din indretning

Smukke kelim puder i varme farver

Shop kelim puder

Køb dine nye puder vævet i kelim via webshoppen til en fair pris

Klik dig ind på vores shop, hvor du kan finde store, mellemstore og små kelim puder.

Noeola forhandler et stort udvalg af vintage kelim puder. Kelim puder findes i mange størrelser og mål, både små og store. Alle kelim puder er forskellige og autentiske, både i produktion, materiale og kvalitet. Alle kelim puder har en historie og er syet af gamle kelim tæpper der er vævet med betydning. Disse kelim puder har symboler og fortæller en historie. Hos Noeola finder du kelim puder lavet af gamle kelim tæpper der er for slidte til at blive solgt som tæppe. Kelim puder er prikken over i’et i boligindretning. 

Se vores udvalg af kelimpuder hos Noeola 

Alle kelimpuder stammer fra Tyrkiet hvor stykker af vintage kelim tæpper anvendes og syes sammen i fantastiske pudebetræk. En kelimpude fra Tyrkiet er præget af tæppernes karakteristiske og flotte mønstre og farver. Kelimpuderne syes af tæpper, der er unikke og har patina, som er skabt over mange års brug. Alle kelimpuderne er syet af traditionelle kelim tæpper, som nomaderne brugte for mange år siden. 

Hos Noeola finder du mange forskellige puder i forskellige mål og størrelser. Hør mere om vores kelimtæpper og kelimpuder ved at kontakte Noeola på mail info@noeola.com eller telefon 20 700 702.

Kelimpuder er unikke og skaber varme i den nordiske indretning

Hos Noeola er der ikke nogle ens kelim puder. Alle puderne er unikke. Kelim puderne findes i mange farver og mønstre, både lyse og mørke. Der er store, mellem og små puder, der passer til alle slags indretninger. Puderne bidrager med varme i det nordiske hjem og giver en nordisk boheme stil. Kelim puder giver liv til en grå, sort eller anden ensfarvet sofa eller stol. Kelim puder fremstilles ved tæt vævningsteknik uden luv. Det giver en flad overflade på tæpperne og puderne. Alle kelim puderne er fra tyrkiet, og har derfor et kantet og unikt udseende. Puderne har smuk geometri og du finder mange forskellige mønstre på kelim puderne. De vintage kelim puder væves af naturlige materialer. Puderne væves af uld, bomuld, sisal, gedehår og jute. Mønstrene, farverne og symbolerne på de gamle kelim puder udtrykker frugtbarhed, beskyttelse mod det onde og evigt liv. 

Læs også om boheme indretning fra Noeola.

En kelimpude er en del af det nordiske hjem

En kelim pude tilfører varme og er et modspil til de rene linjer i den nordiske stil. Kelimpuder bidrager med noget unikt til din indretning. Du kan også kombinere dine kelim puder med smukke ensfarvede hørpuder. 

Hørpuderne fungerer godt sammen med kelim puder. De moderne hørpuder blandet med de gamle kelim puder bidrager med varme i den moderne indretning. Der er mange forskellige kelim puder i butikken og på hjemmesiden. Men hver eneste pude vævet i kelim er unik, så du skal ikke vente for længe med at købe, hvis der er en kelim pude, som du finder særlig flot. Alle kelim puder er gamle og vintage og stammer fra Tyrkiet. Se Noeolas udvalg af hørpuder og kelim puder på hjemmesiden www.noeola.dk.  

Alle kelim puder er unikke og syet af gamle kelim tæpper

Alle kelim puder hos Noeola er syet af vintage kelim tæpper, som grundet slid ikke er brugbare som kelim tæpper længere. Til gengæld kan man nu sy de smukkeste kelimpuder af dem. Noeola vælger selv hver eneste kelimpude ud – vi ønsker nemlig selv at bestemme præcis hvilke farver og mønstre vi får hjem, og så er der ingen vej udenom – andet end at nærstudere hver eneste kelim pude. Disse tyrkiske kelimtæpper har sjæl og unik personlighed. Tæpperne er blevet anvendt til gulvbelægning, bedetæpper og dekorativ udsmykning af hjemmet. Kelim tæpper er mange år gamle. 

Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim tæppe på. Mønstre og farver varierer og væves stadig som for mange tusind år siden. Puderne håndvæves af disse gamle kelim tæpper. Kelim puder findes i mange varianter og uanset om du er til den klassiske eller moderne stil, har Noeola en pude der passer til dit hjem. Alle kelim puder hos Noeola er forskellige og der findes noget for enhver smag. 

Køb nye puder vævet i kelim via Noeolas webshop

En kelimpude er en spændende pude, som ser hyggelig og farverig ud i det nordiske hjem. Tjek vores hjemmeside og bliv inspireret af alle de forskellige kelim puder. 

Læs også:

OPHØRSUDSALG – ALT UDSOLGT
BUTIK OG WEBSHOP ER LUKKET