Store gulvpuder gør din indretning mere personlig

Store-gulvpuder-i-kelim

Shop kelim puder

Tjek vores webshop og find en stor kelim gulvpude der passer til din smag

Klik dig ind på vores shop www.noeola.dk, hvor du kan finde store gulvpuder eller besøg vores showroom i København.

Noeola på Frederiksberg forhandler et bredt udvalg af store vintage gulvpuder vævet i kelim. Gulvpuderne er alle autentiske og vævet af gamle kelim tæpper, der er for slidte til at blive solgt som tæppe. Tæpperne er blevet anvendt til gulvbelægning, bedetæpper og dekorativ udsmykning af hjemmet. Kelim tæpper er mange år gamle. De store gulvpuder er forskellige i produktion, materiale og kvalitet. Kelimpuderne er vævet med betydning og har hver især en særlig historie. Gulvpuderne har særlige symboler, der udtrykker frugtbarhed, det evige liv og beskyttelse mod det onde. Kelim gulvpuderne er fremstillet med en væveteknik, der giver en flad overflade. Alle gulvpuderne har et kantet og unikt udseende. Kelim puderne har en spændende geometri og der findes uendelige mønstre på kelim gulvpuderne. De vintage kelim gulvpuder væves af naturlige materialer som uld, bomuld, sisal, gedehår og jute. Bagsiden af gulvpuderne er 100% bomuld og slidstærk. Mønstrene, farverne og symbolerne på de gamle kelim puder udtrykker frugtbarhed, beskyttelse mod det onde og evigt liv.

Se vores udvalg af store gulvpuder hos Noeola 

Alle store gulvpuder hos Noeola stammer fra Tyrkiet. Stykker af vintage kelim tæpper genanvendes og syes sammen til flotte pudebetræk. En gulvpude har et smukt og karakeristisk mønster. Alle gulvpuderne er forskellige og unikke. Kelimpuderne findes i mange forskellige farver. Gulvpuderne har den samme flotte patina som kelim tæpperne, der opstår over års brug. Alle gulvpuder hos Noeola er vævet af gamle tæpper fra Tyrkiet. Kelim tæpperne blev brugt af nomader for mange tusind år siden. Hos Noeola på Frederiksberg forhandles der mange gulvpuder i forskellige farver. Generelt er alle kelim puder i rigtig god stand. Der kan forekomme pletter og reparationer som er permanente. Dette gør alle puderne unikke. Alle pudebetræk er vasket og restaureret.

Hør mere om vores kelimpuder og gulvpuder ved at kontakte Noeola på mail info@noeola.com eller telefon 20 700 702.

Store gulvpuder skaber varme og hygge i den nordiske indretning

En stor gulvpude fra Noeola er prikken over i’et i dit hjem. Gulvpuderne tilfører varme til dit hjem og er et modspul til de rene linjer i den skandinaviske stil. Alle gulvpuderne er unikke, og vil derfor passe godt ind i din boligindretning. Gulvpuderne fås i mange farver der passer til alle slags hjem. Gulvpuderne findes i både farverige og mere afdæmpede toner. Ønsker du mere varme i dit nordiske hjem, så køb en stor gulvpude fra Noeola. Det tilfører en boheme stil til din nordiske indretning. De store gulvpuder af kelim er især populære blandt børn som en lille madras. Gulvpuderne giver liv til et ensfarvet hjem, og det kan sommetider være befriende at smide sig på en kæmpe gulvpude, der ligger midt på gulvet i stuen.

Læs også om boheme indretning fra Noeola.

Kombiner store gulvpuder med andre kelim puder

Du kan også kombinere dine store kelim gulvpuder med smukke ensfarvede hørpuder. Hørpuderne fungerer smukt sammen med store gulvpuder. De moderne hørpuder blandet med de gamle kelim gulvpuder binder rummet sammen og bidrager med varme den nordiske indretning. I showroomet på Frederiksberg finder du mange forskellige hørpuder og gulvpuder. Alle de store gulvpuder er unik, så hvis du finder en bestemt pude, skal du ikke vente for længe med at købe den. Der findes nemlig kun én af hver. Se Noeolas udvalg af hørpuder og store kelim gulvpuder på hjemmesiden www.noeola.dk

Alle store gulvpuder er unikke og syet af gamle kelim tæpper

Gulvpuderne hos Noeola er vævet af gamle kelim tæpper fra Tyrkiet. Tæpperne er ikke brugbare som tæpper længere pga slid, og derfor kan man nu sy de flotteste store gulvpuder af resterne. Hos Noeola udvælges alle de store gulvpuder. Noeola vil selv bestemme hvilke farver og mønstre vi får hjem, så det passer til den nordiske indretning. Derfor bliver alle store gulvpuder og andre kelim puder nærstuderet. Alle kelimpuderne har unik sjæl og personlighed. Gulvpuderne kan lægges i alle rum og passer især godt i stuen ved siden af en sofa. 

Alle gulvpuderne er håndsyede fra Tyrkiet, skåret af smukke gamle kelimtæpper. De store gulvpuder måler 80 cm gange 80 cm. Prisen er inklusiv pudefyld af dansk natur kvalitetsfyld. Betrækket kan vaskes på 30 grader udlprogram og pudebetrækket skal derefter lægges til tørre. Tjek vores hjemmeside og bliv inspireret af alle de forskellige kelim puder. 

Læs også:

OPHØRSUDSALG – ALT UDSOLGT
BUTIK OG WEBSHOP ER LUKKET