Tæppe eller løber med blå farver til gang eller entré

Der er ikke noget som at komme ind i en entré eller en gang hvor man med det samme mærker hygge og varme. Det gør at man føler sig velkommen og at man kan føle sig helt hjemme selvom det ikke er ens eget hjem. Den stemning vil de fleste gerne skabe allerede i deres entré eller gang, da dette er det første sted man kommer ind. Du kan skabe denne stemning ved at benytte en løber eller et tæppe vævet i ægte kelim i gangen.

Klik på billedet herunder for at gå til forsiden. Artiklen fortsætter under billedet.

Stor kelim løber i varme og mørke farver. Køb et nyt kelimtæppe hos Noeola.

Unikke tæpper i et varieret og farverigt udvalg

Mange forbinder tæpper med ”hygge”, og det er netop den stemning en kelim løber fra Noeola kan skabe hos dig. En løber eller et tæppe til entréen er perfekt for dig der ønsker at skabe en varm velkomst. Hos Noeola har vi en masse unikke, vintage tæpper i et stort udvalg af farver og mønstre. Du kan få løbere i lyse, afdæmpede toner med fx blå farver eller mere farverige løbere der tiltrækker mere opmærksom til din entré eller gang. En lang løber kan danne et hyggeligt grundlag for resten af interiøret i din gang. Du kan fx have en bænk stående som kan matche din kelim løber eller dit tæppe.

Godt førstehåndsindtryk med en ryddet gang og en smuk kelim løber

De fleste forbinder gangen eller entréen med mængder af sko, overtøj og taske som ender med at give et førstehåndsindtryk af rod og uorden. Men der findes mange flotte løsninger når det gælder opbevaring. Det mest effektive er at få ryddet op i gangen eller entréen og herefter kan stylingen begynde. Har du en lang, smal entré kan du med fordel prøve at opdele gange i flere ”rum”. For eksempel kan du sætte en smal bænk i din entré og lægge en lang kelim løber der passer til bænkens længde. I en meget lang gang eller entré kan du lægge flere mindre tæppe løbere der matcher hinanden, for at bryde det lange, smalle udtryk. Køb en kelimløber fra Noeola.

Hos Noeola finder du smukke tæppe løbere til entréen

Hos Noela har vi et stort udvalg af tæpper og løbere der vil passe godt til entréen eller gangen. Du kan få en lang smal løber der kan ligge i hele gangen, eller du kan vælge mindre eller mellem tæpper hvis du har en kvadratisk entré. Vi har tæppe løbere til gangen i mange forskellige mål, farver og mønstre. Vi har løbere og tæpper i farvekombinationer af alt fra afdæmpede blå og lyse farver eller mere dominerende, varme farver af rød og orange. Uanset hvad skal du nok finde en tæppe løber der passer godt til din entré eller gang.

Tæppe løber til gang eller éntre

Er din gang ikke særlig lang eller har den en god bredde, så kan det se smukt ud med én lang tæppe løber. Her skal du huske som med alle andre tæpper at få lagt et godt underlag under, så du ikke skrider i tæppeløberen og så tæppet ligger fast på gulvet i entréen.

Læs også:

OPHØRSUDSALG – ALT UDSOLGT
BUTIK OG WEBSHOP ER LUKKET