Vælg dit farverige tæppe til området under sofabordet

Et farverigt kelim tæppe skaber hygge i sofaområdet. Men hvis du skal købe et nyt tæppe til stuen, så skal du tænke over farve, størrelse og om det passer til resten af din indretning i forhold til hvilke farver der allerede er gennemgående i din stue. Vi guider dig til valget af det helt rigtige tæppe til under sofaen her:

I dag er der mange der vælger store, åbne rum til stuen. Det betyder at der skal være plads til flere funktioner og det er her det farverige kelimtæppe kommer i spil. Tæppet skal nemlig fungere som zonemarkør i den moderne indretning.

Specielt til sofaområdet under sofabordet er der mange gode grunde til at vælge et godt, farverigt tæppe. Det kan gøre stuen hyggeligere, dæmpe støj og skaber en eksklusiv zone under sofabordet.

Noeola inspirerer med sit boheme interiør og design, hvor kelimtæpper, kelimpuder og kelimløbere er en integreret del. Køb en kelimtæppe til under sofaen el. spisebordet.

Farverigt tæppe til sofa arealet under sofabordet

Der er mange muligheder når man skal vælge et tæppe til under sofabordet. Man har ofte flere muligheder når det gælder størrelsen på tæppet. Man kan sætte sofaen på mange måder, både udenfor tæppet, lige indenfor tæppet eller helt inde på tæppet. Tæppet vil altid ligge under sofabordet.

Der er ingen regler, det er bare hvad man synes ser bedst ud til sofaområdet. Har man plads til det, ser det meget flot ud at indramme hele sofaen og sofaområddet med det farverige kelim tæppe. Så får man samling på sofaen, sofabord og sofaområdet på en flot måde, skaber et rum i rummet der giver sammenhæng og ro.

Farverigt kelim tæppe i boheme stil

Der er ikke noget værre end at placere et lille farverigt tæppe i boheme stil foran en stor sofa eller under et stort sofabord. Et tæppe skal vælges ud fra møblerne i stuen, så derfor skal du tage højde for hvilke former og størrelser dine møbler i stuen har. Har du en stor sofa eller et stort sofabord, så skal du også vælge et stort farverigt tæppe, måske i boheme stil.

Bestem farven på dit kelimtæppe til sofaen

Når du skal vælge farve til tæppet under sofaen, bør du se på, hvilke farver der dominerer resten af rummet. Er der meget mønster på gardiner eller tapet kan et ensfarvet eller småmønstret tæppe skabe sammenhæng i stuen. Du kan sagtens vælge en tæppefarve som findes i gardinet, et maleri eller vælge en lidt anden nuance end sofaen. Hvis du har en meget lys indretning kan det være flot med et mere farverigt kelimtæppe, men hvis du derimod har en mere mørk og dominerende indretning, kan det være flot med et kelimtæppe der ikke er så farverigt.

Boheme tæppe der kan bruges under sofabord

Trænger din stue måske til personlighed og hygge, så vælg et boheme stil tæppe fra Noeola der kan give charme til din indretning. Hos Noeola har vi mange farverige tæpper der vil passe godt i både den minimalistiske nordiske indretning, samt en mere boheme indretning.

Læs også:

OPHØRSUDSALG – ALT UDSOLGT
BUTIK OG WEBSHOP ER LUKKET