Tæpper vævet i kelim fra Tyrkiet

Kelim tæppe i rosa og gylden

Shop kelim tæpper

Noeola forhandler et stort udvalg af autentiske og vintage kelimtæpper og kelimpuder. Tæpper og puder findes i mange størrelser og mål, både små og store. Alle kelimtæpper er forskellige og autentiske, både i produktion, materiale og kvalitet. Det betyder at kelimtæpper ikke er vævet og syet i normale mål. Alle kelimtæpper har en historie og er vævet med betydning. Tæpperne har symboler og fortæller en historie. Det betyder at man kan blive nødt til at gå på kompromis med størrelse, hvis man gerne vil have et rigtigt autentisk og vintage kelimtæppe. 

Klik dig ind på vores shop, hvor du kan finde store, mellemstore og små tæpper vævet i kelim.

Hvert kelimtæppe har en forskellig og unik patina som er skabt over mange års brug. Noeola finder sine kelimtæpper i Tyrkiet. Der væves og syes kelimtæpper helt fra Balkanlandene til Centralasien og inkluderer lande som Iran, Afghanistan og Pakistan. Disse kelimtæpper har sjæl og unik personlighed. Disse tæpper er blevet anvendt til gulvbelægning, bedetæpper og dekorativ udsmykning af hjemmet. Kelim tæpper er mange år gamle.

Smuk kelim tæppe i lyse og sarte nuancer

Klik på vores webshop og opdag en verden af kelim tæpper

Hør mere om vores kelimtæpper og kelimpuder ved at kontakte Noeola på mail info@noeola.com eller telefon 20 700 702.

Tæpper vævet i kelim er unikke og har meget historie

Kelimtæpper fremstilles ved tæt sammenvævning som skaber en flad overflade uden luv. Normalt væves kelimtæpper med en slidsvævningsteknik, som giver et kantet og unikt udseende og som fremhæver vævningens geometri. Kelimtæpper laves af naturlige materialer. Et kelimtæppe væves af uld, bomuld, sisal, gedehår og jute. De tråde der normalt udgør kelimtæppers mønster er vævet af uld, imens de skjulte kædetråde er vævet af uld eller bomuld. Kelimtæpper har ofte det samme mønster foran og bagpå. Kelimtæpper er vævet til eget brug eller som gaver og fortæller en unik historie. Kelimtæppernes farver, mønstre og symboler udtrykker frugtbarhed, beskyttelse mod det onde og evigt liv. Traditionelt blev kelimtæpper brugt til andet end at dække gulve. Et kelimtæppe kan bruges til vægophæng, dække bænke og divaner eller som pudebetræk.

Læs også om boheme indretning fra Noeola.

Håndvævet vintage unika kelimtæppe der stammer fra Tyrkiet

Vores Kelimtæpper i København er udvalgt i Tyrkiet. Alle tæpper stammer og er fremstillet i Tyrkiet. Her ser og vurderer Noeola mange tyrkiske tæpper, før tæpperne udvælges. Herfra sorteres kelimtæpperne endnu et par gange før den endelige udvælgelse laves. Disse kelimtæpper har de smukkeste støvede farver og patina af mange års brug. Et kelimtæppe tilfører varme og kontrast til de rene linjer i den enkelte nordiske indretning. Der er mange forskellige kelimtæpper og kelim puder i forskellige størrelser. Men hvert eneste tæppe vævet i kelim er unikt, så vent ikke for længe med at købe, hvis der er ét, som du synes er særligt smukt. Alle kelimtæpper er gamle og vintage og stammer fra Tyrkiet. 

Se vores udvalg af gamle tæpper vævet i kelim hos Noeola

Inden man besøger butikken i København for at kigge på kelimtæpper, er det en god idé at orientere sig her på siden. 

Udvælg nogle kelimtæpper der holder sig indenfor den størrelse du søger. På den måde kan vi hurtigt indsnævre mængden af kelimtæpper. Det er en god idé at have et billede med af det sted dit kelimtæppe skal ligge. Så kan vi se hvilket kelimtæppe der vil passe til din indretning og dit interiør. Find ud af om det skal ligge under sofaen, under spisebordet eller et tredje sted. Når man indretter sin bolig, kan man komme til at “centrifuge-indrette”. Alle møbler stilles langs væggene, der medvirker til en ufærdig og usammenhængende stil. Det gælder om at bruge et kelimtæppe til at skabe små rum i rummet. Det gamle, unikke, vintage kelimtæppe bidrager til indretningen i dit hjem. Kelimtæpper skaber hygge, giver sjæl og er samtidig meget smukt i enhver indretning. Der er mange muligheder når man skal vælge sit autentiske kelimtæppe til sofaen. Du kan indramme hele sofaen med det smukke kelimtæppe, som giver sammenhæng og udtryk i rummet. 

Se udvalget af Noeolas smukke tæpper, der er lavet via væveteknikken kelim. Oplev en verden af nordisk indretning hos Noeola. Kom forbi butikken i vores åbningstid.

Hos Noeola finder du vintage tæpper vævet i kelim

Hvis du har en hjørnesofa eller en chaiselong, så kan man lægge kelimtæpperne indenfor sofaen. Det er vigtigt at det vintage kelimtæppe ikke bliver for lille. 

Der er flere holdninger til, hvor stort et kelimtæppe skal være under spisebordet. En tommelfingerregel siger, at kelimtæppet skal have 60 cm til hver side af bordet. Det afhænger af hvor stort rummet er. Alle kelimtæpper og alle rum er forskellige. Vælg et tyrkisk kelimtæppe der passer til dit rum. Det afhænger af din indretning og dit look. Hos Noeola er udvalget af gamle tyrkiske kelimtæpper stort.

Et kelimtæppe er en del af det nordiske hjem

Et kelimtæppe i soveværelset har stor effekt. Kelimtæpper tilfører mere varme og rummet bliver hyggeligt. Det har også den effekt at du kan sætte dine bare fødder ud på et kelimtæppe i stedet for koldt gulv hver morgen.

 

 

OPHØRSUDSALG – ALT UDSOLGT
BUTIK OG WEBSHOP ER LUKKET