Ægte vintage kelim tæpper vævet i Tyrkiet

Hos-Noeola-finder-du-mange-vintage-taepper

Shop kelim tæpper

Køb et smukt vintage kelim tæppe til en fair pris på vores webshop

Hør mere om vores boheme og unikke kelimtæpper og kelimpuder ved at kontakte Noeola på mail info@noeola.com eller telefon 20 700 702.

Hos Noeola forhandles et stort udvalg af autentiske og vintage kelim tæpper og puder. Du kan få mange forskellige størrelser af tæpper og puder. De kan være små, mellem og store. Alle kelim tæpper og puder er forskellige og unikke. De er autentiske i produktion, kvalitet og materiale. Derfor er ingen tæpper som er vævet efter kelim teknikken blevet syet efter standardmål. Alle kelim tæpper hos Noeola kommer fra Tyrkiet og er vævet med betydning. Alle tæpper og puder fortæller en historie gennem symboler og mønstre. 

Klik dig ind på vores shop, hvor du kan finde store, mellemstore og små tæpper vævet i kelim.

Få en nordisk boheme indretning med et ægte vintage kelim tæppe fra Noeola

Hvert eneste kelim tæppe hos Noeola er unikt og har fået patina efter at have været brugt i mange år. Kelim tæpper blev oprindeligt brugt som meget andet end gulvtæpper. Kelim tæpper fra Tyrkiet er blevet brugt som vægdekoration, som duge eller som tæppe til at sidde på når der kom gæster. Alle kelim tæpper og kelim puder er mange år gamle og kommer fra Tyrkiet. Der væves kelim fra Balkanlandende til Centralasien og inkluderer lande som Iran, Afghanistan og Pakistan. Alle disse kelim tæpper har meget historie og tradition med sig. Dette tilfører varme og personlighed i din nordiske indretning. Disse tæpper er også blevet anvendt til gulvbelægning, bedetæpper og dekorativ udsmykning af hjemmet. 

Vintage kelim tæpper og puder er unikke og historiske

Når man fremstiller et vintage kelim tæppe bruger man en vævningsteknik der skaber en flad overflade uden luv. Dette er normalt en slidvævningsteknik, der giver et kantet udseende og gør at kelim tæpperne ser unikke ud. Med denne vævning skabes de geometriske mønstre som man ser på de vintage kelim tæpper. Mønstrene og symbolerne kan betyde frugtbarhed, evigt liv og beskyttelse mod det onde. Kelim tæpper væves af uld, bomuld, sisal, jute og gedehår. Fordi kelim tæpper væves som de gør, har tæpperne ofte det samme mønster foran og bagpå.

Læs også om: Nordisk boheme indretning

Indret dit hjem med et unika vintage kelimtæppe fra Tyrkiet

Noeolas vintage kelim tæpper og kelim puder er udvalgt i Tyrkiet og sælges i butikken i København. Alle tæpper og puder er vævet i Tyrkiet og er unikke. Noeola ser mange tæpper før de udvælges. Tæpperne er vintage og oprindeligt vævet til eget brug. De kan også være vævet til gaver. Alle vintage tæpper fortæller en unik historie. Et vintage kelim tæppe hos Noeola kan oprindeligt være blevet brugt som vægophæng, dug og meget andet. De gamle vintage kelim tæpper har flotte støvede farver og patina fordi de er mange år gamle. Du kan tilføre varme og kontrast til den nordiske indretning ved at tilføre et kelim tæppe fra Noeola. Et vintage tæppe giver modspil til de rene linjer i det nordiske hjem. Sådan får du en nordisk boheme indretning. Hos Noeola har vi noget for enhver smag. Alle vores vintage kelim tæpper er forskellige og derfor findes der kun ét af hvert. Derfor skal du ikke vente alt for længe med at købe et tæppe, hvis du finder et du kan lide. Tjek vores hjemmeside www.noeola.dk for at se alle vores vintage tæpper og puder i kelim. Køb et ægte kelim gulvtæppe her.

Se Noeolas udvalg af vintage tæpper vævet i kelim

Når du skal købe et vintage kelim tæppe er det en god idé at man kigger på hjemmesiden først. Først derefter bør man besøge butikken på Frederiksberg i København. Tag et kig på hjemmesiden og sortér nogle tæpper ud, som holder sig indenfor den størrelse du søger. Så bliver det nemmere for os at finde frem til de få tæpper du synes er smukke. Tag et billede af din indretning, dér hvor det gamle kelim tæppe skal ligge. Så vil Noeola guide dig til at finde et vintage tæppe der passer til din stil. Der findes mange forskellige tæpper, så der vil være noget til enhver smag. Der findes tæpper der passer under sofaen, i gangen, under spisebordet og meget andet. Fælles for alle tæpperne er, at de er unikke og vintage. Et vintage tæppe fra Noeola vil bidrage til din indretning. Kelim tæpper skaber sjæl og varme og tilfører noget personligt i den nordiske indretning. Se udvalget af Noeolas smukke vintage tæpper. Bestil et vintage kelimtæppe via webshoppen – eller oplev en verden med nordisk boheme indretning hos Noeola

Et vintage tæppe fra Noeola tilfører personlighed til din indretning

Skab en unik stemning i dit hjem med et vintage kelim tæppe fra Noeola. Et kelimtæppe vil skabe personlighed i din indretning og skille sig ud fra resten af dit interiør. Et vintage kelim tæppe er nemlig et stykke kunst og fås i alle mulige farver og mønstre. Besøg vores butik på Frederiksberg og se tæpperne live!

Læs også:

OPHØRSUDSALG – ALT UDSOLGT
BUTIK OG WEBSHOP ER LUKKET