Vores kundeservice

Det er ikke mange, der med det samme kan se om dét tæppe, de har forelsket sig i, også ser lige så fantastisk ud hjemme som i butikken. Hjemme skal tæppet spille sammen med alle de andre ting du omgiver dig med, og lys og farver i rummet spiller også en rolle.

Jeg har særligt udvalgt hvert enkelt tæppe og pude i en stil og farvetone, som kendetegner Noeola. En stil og farvetone, der komplementerer de nordiske farver og lys, og giver varme til den ellers enkle og rene stil. Det er vigtigt for mig at hvert tæppe lander i et hjem, hvor det giver daglig glæde, og hvor det nydes det hver dag.

Image 1

Derfor har du 14 dages prøvetid med tæppet derhjemme, så du kan se hvordan det tager sig ud i dags- og aftenlys, og hvordan det spiller sammen med det øvrige interiør. Hvis det ikke lever op til dine forventninger, så har du fuld returret og får dine penge retur – forudsat at varen er i samme stand som da du modtog den.

Jeg vil dog meget gerne høre fra dig indenfor 2 dage efter modtagelse af varerne, hvis du ønsker at returnere. Da hvert tæppe og hver pude er unika er det rart at vide om det kommer i salg igen, hvis der nu er en anden, der har forelsket sig i det samme tæppe.

Du kan læse mere om vores handelsbetingelser og din returret her.

Butikken på Frederiksberg er lukket jvf. myndighedernes Covid-19 restriktioner.

Shop puder og tæpper her på shoppen i stedet og få leveret hjem til døren.

Du har altid 14 dages fuld returret med penge retur.