Skab stemningen i gangen med en kelim tæppe løber

Entreen kan ofte være et overset område i hjemmet, når det gælder indretning. Mange gange kan man slet ikke overskue, hvordan det overhovedet skal kunne lade sig gøre at få lavet noget hyggeligt og pænt ud af boligens første rum. Et godt sted at starte er med opbevaringsløsninger til sko, jakker osv., så det ikke flyder. Når det er i orden, kan du for alvor begynde at tænke mere i æstetik og stemning. Det er her mine tæppe løbere kommer ind i billedet. Mine kelim tæppe løber, som er autentiske i en vintage stil, kan være med til at skabe spil, stemning og hygge i gangen. Noeola forhandler tyrkiske kelim løbere i mange mål - både korte og lange - og hver enkelt er unik i farve, mønster og form. Se mine tæppe løbere her på siden og scroll ned nederst på siden for at få mere inspiration til, hvordan du får en gang, som både er æstetisk og praktisk.

Galleri - løbere

Her ser du de løbere, jeg har butikken, og her kan du orientere dig om hvilke tæpper, der har den størrelse, du ønsker. Herefter kan du udvælge de tæpper, der har de farver og mønstre, du kan lide her på siden før dit besøg i butikken. Det betyder at vi kan indsnævre udvalget, og jeg får samtidig en idé om, hvad du godt kan lide, så jeg kan give dig den bedste oplevelse.

Skab et godt førstehåndsindtryk med en ryddet gang og en flot tæppe løber

De fleste forbinder gangen med mængder af sko, overtøj og tasker, som ender med at give et førstehåndsindtryk af rod og uorden. Men der findes bestemt mange flotte løsninger, når det gælder både opbevaring af sko, knager og hylder, små reoler osv., der kan skabe ro og orden. Søg f.eks. på Pinterest, Instagram osv. for at finde inspiration til både den store og lille entre. Men det mest effektive man kan gøre i første omgang er nu nok at få ryddet op. Herefter kan stylingen begynde. 

Noeola hjælper dig med at indrette din gang med tæppe løbere m.m.

Når du har fået effektivt styr på de løse genstande, så kan du meget bedre se entreen som et reelt rum. Er det en meget lang smal gang du har, så kan du med fordel prøve at "opdele" gangen i flere "rum" - selvfølgelig med hensyntagen til hvordan dørene er fordelt ind til boligens øvrige rum. F.eks. kan man sætte en smal bænk med et spejl over og lægge en mindre kelim tæppe løber, der passer til bænkens længde i en del af gangen. Hænge et billede og sætte en plante i en anden del. Eller hænge en håndfuld smukke knager vilkårligt op i et felt på væggen i en tredje del. Du kan også i den meget lange gang med fordel lægge flere mindre tæppe løbere, der matcher hinanden smukt, for at bryde det lange smalle udtryk. Du kan også bruge lamper i loftet til at hjælpe med inddelingen af gangen. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Find en kelim løber til din gang

Er din gang ikke særlig lang, eller har den en god bredde, så kan det se smukt ud med én lang tæppe løber. Her skal du huske, som med alle andre tæpper, at få lagt et godt tæppeunderlag, så du dels ikke skrider i løberen, men også så den ligger relativt fast og ikke ligger og "slanger" sig ned ad gangen.

Jeg forsøger at have et relativt bredt udvalg af unikke tæppe løbere i flere bredder og længder. Når jeg finder løbere fra området Manisa i Tyrkiet, så finder jeg typisk 2-3 stykker, der minder meget om hinanden. Det er blandt andet fordi de i sin tid er vævet til at skulle sys sammen til et bredere kelimtæppe. Når dette er tilfældet, får jeg dem nogle gange skilt ad til 3 relativt ens løbere. Det ser f.eks. flot ud i den meget lange gang på 7-10 meter med 3 næsten ens løbere, som stadig har det håndlavede udtryk. 

Hvilke tyrkiske tæppe løbere der er de rette for dig, afhænger naturligvis af din bolig og gang og din personlige smag. Noeola har heldigvis løbere i mange forskellige størrelser og farver, så jeg har helt sikkert en, der passer til din bolig.

Besøg mig i butikken på Frederiksberg Runddel 3b, 2000 Frederiksberg og tøv ikke med at kontakte mig på tlf. 20 700 702 eller mail info@noeola.com, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Jeg glæder mig til at høre fra dig!