Gode råd når du skal vælge dit kelimtæppe

Inden du går ud og kigger på tæpper, er det en god idé at finde ud af ca. hvilken størrelse, der kan passe - et minimum og et maksimum mål. Det er så ærgerligt at forelske sig i ét, som bare ikke har de rigtige mål. Og ser man på for mange muligheder, så har man tendens til at blive 'blind' for, hvad man egentlig synes er pænt. Det er derfor så mange kommer hjem med køb fra udlandet, som de blev forelskede i dernede - men som bare ikke passer ind, når de kommer hjem. Eller man får ikke købt noget som helst, fordi man blev alt for forvirret. Få gode råd om boheme indretning når du køber et tæppe hos Noeola.

FLERE GODE RÅD NÅR DU SKAL VÆLGE KELIM

Når du besøger Noeola

Her på siden kan du se alle mine tæpper, som alle er angivet med mål og pris. På den måde kan du hurtigt indsnævre mængden af tæpper, der rammer de ønskede mål, og du kan hurtigt overskue om der er ét, der lige er dig. Den bedste måde, du kan vurdere om et kelimtæppe er lige dig, er ved at besøge showroomet og se det selv. (Se vores åbningstider her på siden under menupunktet 'Åbningstider'). Selv om vi prøver at ramme farveholdning og kontrast, når vi tager foto, kan vi ikke styre hvordan skærmprofil viser billederne. Og tæppets struktur og vævning spiller også en stor rolle i forhold til det samlede billede.

ONLINESESSION FOR DIG, DER IKKE HAR MULIGHED FOR AT BESØGE VORES SHOWROOM

Sådan passer du bedst på dit kelim

Når jeg vælger kelim, er det vigtigt for mig, at de er i perfekt stand. Selv om nogle af tæpperne kan synes tynde, så er de helt fantastisk slidstærke og holdbare i mange år frem, hvis bare man overholder nogle få ting. Her er lidt tips til hvordan du passer godt på dit kelim.

SÅDAN PASSER DU GODT PÅ DIT KELIMTÆPPE

Hvis du fortryder dit køb

Selv om du har gjort dit forarbejde rigtig godt, inden du køber, så er det først når du kommer hjem og lægger tæppet ud, at du kan se om det er det rigtige. Lyset i rummet spiller bl.a. en stor rolle for hvordan et kelimtæppe tager sig ud. Ligesom resten af dit interiør jo også spiller ind i forhold til harmonien i rummet. Derfor har du 14 dages fuld returret med penge retur, når du køber et tæppe hos Noeola. På den måde kan du se tæppet derhjemme i både dagslys og aftenlys - og er det ikke det rigtige, kan du returnere tæppet. Jeg vil dog meget gerne høre fra dig indenfor 2 dage efter modtagelse af varerne, hvis du ønsker at returnere, da hvert tæppe og hver pude er unika.

LÆS MERE OM DIN RETURRET HER

OPHØRSUDSALG – ALT UDSOLGT
BUTIK OG WEBSHOP ER LUKKET